Over ons

Of eigenlijk… over mij. Ik ben Emiel Egging (1976), pensioencoach en loopbaanadviseur, partner van Danielle en vader van drie fantastische kids!

Waarom ik jou wil helpen

Ik vind dat jij zelf bepaalt waarom en hoe je prettig werkt. Of je nu starter bent, vlak voor je pensioen zit of als ondernemer aan de slag bent. Als jij ontdekt wat jouw leven prettig en succesvol maakt, nu en tot en met je pensioen, dan is mijn missie geslaagd.

1 op 1 contact

Ik geloof in een individuele benadering, waarin je 1-op-1 advies krijgt over jouw situatie. Ik kijk naar wat jou bezighoudt als mens en durf moeilijke vragen te stellen. Of een stilte te laten vallen als dat nodig is…

Zo ontdekken we samen wat jij nodig hebt om vol vertrouwen te werken aan jouw toekomstplannen.

Ik weet hoe het is

Ook ik heb met mijn eigen loopbaanvraagstuk(ken) gezeten. Zo was ik bijvoorbeeld als 35-jarige toe aan reflectie en heroriëntatie. Deed ik nog wel de dingen die goed bij mij pasten? En met voldoende plezier en uitdaging? Nee, dat was niet meer het geval. Toen heb ik de sprong gewaagd om vooral datgene te gaan doen waar ik plezier in had. En waar mijn sterke eigenschappen werden aangesproken. Na anderhalf jaar pionieren kreeg ik mijn eigen vliegtuig ‘Succesvol tot en met Pensioen’ van de grond. En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.

Als ik niet werk

Als ik niet werk, dan breng ik tijd door met mijn gezin of maak ik een mooie tocht op de racefiets.

Wat anderen over mij zeggen

Afgelopen jaren mocht ik vele mensen begeleiden met Loopbaan Ontwikkeladvies. Hier lees je enkele ervaringen van deelnemers.

Vorig jaar merkte ik dat ik een beetje 'vast' liep in mijn werk. Een verandering in mijn privéleven maakte dat ik ook in mijn werk iets anders moest doen. Ik kwam er alleen niet uit hoe dan. De gesprekken met Emiel hierover hebben me geholpen verder te kijken dan de kaders die ik zelf zag.

Carolien

Een maand na afronding van het ontwikkeladvies, heb ik een baan kunnen vinden die volledig invulling geeft aan mijn wensen en past bij mijn werkstijl en competenties. Zonder de plezierige en effectieve coaching van Emiel was me dit niet gelukt.

Wim

Prettige gesprekspartner die durft door te vragen/durft te 'prikken'. Sommige adviezen waren zo voor de hand liggend dat je een 'o ja'-momentje kreeg... Wat echt prima is.

WJ V.

Wat kan ik voor jou doen?

Heb je het gevoel dat je niet op je plek zit in je huidige baan? Of wil je juist een baan, maar weet je niet wat bij je past? Zoek je hulp om jouw carrière van de grond te krijgen? Wat je vraag ook is, ik ga graag het gesprek met je aan.

Bel me gerust even om kennis te maken op: 06-41393323 
Of stuur me een mail met je vraag. Doen! Vind ik leuk!

Emiel Egging Ontwikkeladvies

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.