Loopbaancoach en loopbaanadviseur

Als loopbaancoach en loopbaanadviseur helpt Emiel Egging je graag met elk loopbaanvraagstuk. Dit kan op de manier die jij prettig vindt: geheel online of persoonlijk op kantoor in Houten, nabij Utrecht. 

Wat doet een loopbaancoach of loopbaanadviseur?

Met een loopbaancoach bedoelen we eigenlijk hetzelfde als een loopbaanadviseur en zij doen hetzelfde: helpen bij jouw carrière. Een professionele loopbaanadviseur kijkt samen met jou naar jouw situatie: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Welke kansen zijn er momenteel op de arbeidsmarkt? Het resultaat is een ontwikkelplan met concrete acties voor de korte en lange termijn.

Geef je loopbaan dat duwtje in de juiste richting met loopbaan ontwikkeladvies

  • Neem regie over jouw loopbaan.
  • Ontdek kansen op de arbeidsmarkt. 
  • Gratis advies van een professionele loopbaanadviseur

Online loopbaancoach

We kunnen ons voorstellen dat je het prettig vindt om online contact te hebben met je loopbaancoach. Dat kan! Je gaat online (persoonlijkheids)tests en oefeningen doen. Daarnaast hebben we vier contacturen. Samen overleggen we hoe we dat online invullen. Zo kunnen we bijvoorbeeld via Zoom of Skype contact hebben.

Loopbaancoach Utrecht

Heb je liever persoonlijk contact, kom dan gerust langs bij ons kantoor in Houten, regio Utrecht. Hier hebben we de ruimte om gepaste afstand te houden en praten we in een veilige omgeving over vragen als:

  • Hoe ziet mijn werk er de komende jaren uit?
  • Wat wil ik veranderen in mijn werk?
  • Wat wil ik zelf anders doen?
  • Hoe vind ik leuk en passend werk?

Meld je nu aan

Meedoen, meld je dan nu hieronder aan. Leuk, je bent van harte welkom!

Meld je aan voor loopbaan ontwikkeladvies

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op. Wees er snel bij en profiteer van deze unieke kans!

Heb je vragen of wil je eerst nog even wat van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact op met Emiel via 06-41393323 of stuur een e-mail naar contact@succesvoltotenmetpensioen.nl.

Emiel Egging Ontwikkeladvies
Pensioen- en loopbaancoach
Noloc erkend loopbaan professional

Loopbaan ontwikkeladvies bij Succesvol tot en met Pensioen

Loopbaan-ontwikkeladvies.nl is onderdeel van Succesvol tot en met pensioen. De afgelopen jaren hebben wij vele mensen mogen begeleiden. Lees hier de positieve ervaringen van deelnemers

Dit traject heeft mij geholpen nu eens echt te reflecteren op mijn huidige functioneren/baan. Ik weet nu welke cursussen ik ga oppakken. Emiel is een prettige gesprekspartner. Hij stelt open vragen en zet je aan het denken.

Arjanne

Een maand na afronding van het ontwikkeladvies, heb ik een baan kunnen vinden die volledig invulling geeft aan mijn wensen en past bij mijn werkstijl en competenties. Zonder de plezierige en effectieve coaching van Emiel was me dit niet gelukt.

Wim

Dit ontwikkeladviestraject was voor mij de stok achter de deur om dingen op een rijtje te zetten en inzichten te verkrijgen in wat ik verder graag zou willen ontwikkelen, wat mijn sterke punten zijn en welke mogelijkheden daarbij goed aansluiten. Aanrader voor iedereen die eens stil wil staan bij wat je kunt, nu hebt, de komende jaren graag zou willen bereiken en welke stappen daarvoor nodig zijn.

Ellen

NL Leert Door

Het loopbaan ontwikkeladvies valt onder het crisisprogramma NL Leert Door. Dit geldt voor zowel werknemers, zzp-ers, zelfstandig ondernemers als werkzoekenden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.