Loopbaanadvies en loopbaancoaching

Welke carrièredromen heb je, zijn er kansen die je aan kunt grijpen binnen je sector of ligt er een carrièreswitch op je te wachten? Ontdek het nu! Door middel van loopbaanadvies en loopbaancoaching werk je aan je persoonlijke ontwikkeling.

Professionele loopbaancoaching

De professionele loopbaancoaching is een traject voor iedereen die op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden op werkgebied. Er zijn enkel 4 contacturen met de coach voor nodig om het succesvol af te ronden. Wij bieden zowel offline als online afspraken aan met de loopbaancoach

Dankzij professionele loopbaancoaching krijg jij nieuwe inzichten in de mogelijkheden van jouw carrière. Onze loopbaancoach geeft je een prettige en zinvolle begeleiding bij het vaststellen van jouw loopbaan ontwikkeladvies. 

Hoe gaat het loopbaanadvies in zijn werk?

Jij werkt onder begeleiding van de loopbaancoach aan je professionele toekomstplannen.

 • Dit begint natuurlijk met het vaststellen van jouw situatie en je perspectieven voor de toekomst
 • Vervolgens maken we een profiel van jou: wie ben je, wat wil je en wat kan je? 
 • Hierna beginnen we aan de arbeidsmarktscan waarin we onderzoeken welke kansen en mogelijkheden er zijn binnen jouw carrière
 • Op basis van deze resultaten bekijken we waar je heen wilt: welke kansen wil je aanpakken, welke opties passen wel of niet bij je?
 • Als laatste stellen we je ontwikkelplan vast. Hiermee heb je een plan voor de lange termijn. Met dit plan werk je verder aan je toekomst!

Al deze onderdelen komen tot stand in maar liefst 4 contacturen met de loopbaancoach. De opdrachten worden zelfstandig gemaakt. Een voorbeeld van hoe het complete traject eruit kan zien:

 • Gegevensverzameling (CV)
 • Intakegesprek (1e gesprek)
 • Persoonlijkheidstests en oefeningen
 • Gesprek persoonlijkheidstests en oefeningen  (2e gesprek)
 • Opdracht ontwikkelplan
 • Eindgesprek Ontwikkelplan (3e gesprek)
Emiel Egging Ontwikkeladvies
Pensioen- en loopbaancoach
Noloc erkend loopbaan professional

Tarief van loopbaanadvies

Het tarief voor dit traject bedraagt nu € 700,- exclusief btw!

Ervaringen van klanten

Benieuwd naar wat klanten vinden van het Loopbaan Ontwikkeladvies? Lees een aantal ervaringen hieronder!

Vorig jaar merkte ik dat ik een beetje 'vast' liep in mijn werk. Een verandering in mijn privéleven maakte dat ik ook in mijn werk iets anders moest doen. Ik kwam er alleen niet uit hoe dan. De gesprekken met Emiel hierover hebben me geholpen verder te kijken dan de kaders die ik zelf zag.

Carolien

Het adviestraject bestond uit 3 gesprekken waarin Emiel - door oa gebruik te maken van een persoonlijkheidstest - in staat was mij inzicht te geven in de zaken waarmee ik aan de slag kan om me verder te ontwikkelen. Emiel is persoonlijk, toegankelijk, onderzoekend, niet 'zweverig' en heeft ervaring in de business waarin ik me beweeg. Hierdoor waren de gesprekken uiterst aangenaam. Zijn uiteindelijke advies was concreet, realistisch/haalbaar waarmee ik aan de slag kan.

Michiel

Wat voor mij heel fijn was om eens te sparren met iemand over mijn werksituatie en mogelijkheden. Emiel heeft mij hierin veel inzichten gegeven door samen te kijken wat de situatie nu is en hoe ik dit kan aanpassen.

Marga

Eenvoudig aanmelden

Wil je meedoen? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan. Leuk, je bent van harte welkom!

Meld je aan voor loopbaan ontwikkeladvies

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op. Wees er snel bij en profiteer van deze unieke kans!

Heb je vragen voor onze loopbaancoach Emiel of zijn er andere dingen die je wilt bespreken? Neem dan gerust contact op! Per mail op contact@succesvoltotenmetpensioen.nl  of per telefoon op 06-41393323.

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.