Loopbaanadvies 45 plus

Voorheen was het gratis loopbaanadvies alleen voor 45 plus. Gelukkig is er nu een ontwikkeladvies gratis beschikbaar voor zowel 45 plussers als iedereen onder de 45. Het loopbaan ontwikkeladvies valt onder het crisisprogramma NL Leert Door. De subsidie is beperkt, dus meld je snel aan en profiteer van gratis loopbaanadvies.

Ontwikkeladvies 45 plussers verleden tijd

Het ontwikkeladvies voor 45 plussers is dus niet meer. Tegenwoordig is dit beschikbaar voor iedereen die nog niet aan zijn of haar pensioen zit. En met iedereen, bedoelen we ook echt iedereen die mee doet (of wil doen) aan de arbeidsmarkt:

  • werknemers
  • zzp-ers
  • zelfstandig ondernemers
  • werkzoekenden

Gratis loopbaanadvies

Het gratis loopbaanadvies voor 45 plussers is volledig omgezet in het persoonlijk ontwikkeladvies met de subsidie. Iedereen die gebruik wil maken van het gratis loopbaanadvies en behoort tot een van bovenstaande groepen, heeft dus recht op de € 700,- vergoeding. Deze subsidie wordt verzorgd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Eenvoudig aanmelden

Wij vragen de subsidie voor je aan, je hebt hier dus geen omkijken naar!
Meld je aan voor loopbaan ontwikkeladvies

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op. Wees er snel bij en profiteer van deze unieke kans!

Wanneer moet ik me aanmelden?

Om verschillende redenen kun je ervoor kiezen om je aan te melden voor het loopbaan ontwikkeladvies. Een aantal veelvoorkomende redenen om je aan te melden zijn:

  • Wanneer je een fysiek of mentaal zwaar beroep hebt. Dit heeft veel invloed op je lichaam en geest. Het is niet ongebruikelijk dit niet tot je pensioen vol te kunnen houden. 
  • Je hebt geen plezier meer in je werk. In de tijd dat je studeerde vond je je huidige beroep leuk of je bent al jaren werkzaam binnen dezelfde functie. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging.
  • Wat past nou echt bij mij? Je hebt een leuke baan en gaat niet met tegenzin naar het werk, maar ergens weet je dat het niet goed bij je persoonlijkheid past, bijvoorbeeld omdat het werk je geen voldoening geeft. 

Dit is een aantal voorbeelden waarom het loopbaanadvies nuttig kan zijn voor jou. Twijfel je of het iets voor je is of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op per mail of bel ons op: 06-41393323.

Wat klanten zeggen

We werken met passie naar de antwoorden op al je vragen. Door goede gesprekken zorgen we voor een bruikbaar en helder advies. Onze klanten zeggen het volgende over ons:

Wat voor mij heel fijn was om eens te sparren met iemand over mijn werksituatie en mogelijkheden. Emiel heeft mij hierin veel inzichten gegeven door samen te kijken wat de situatie nu is en hoe ik dit kan aanpassen.

Marga

Afspraken worden snel gepland. Gesprekken verlopen heel erg prettig en er is humor. Emiel luistert goed en geeft je handvatten waarmee je snel aan de slag gaat. Zet je aan het denken en je gaat actief met je loopbaan aan de slag. Top!

Scholten

Prettige gesprekspartner die durft door te vragen/durft te 'prikken'. Sommige adviezen waren zo voor de hand liggend dat je een 'o ja'-momentje kreeg... Wat echt prima is.

WJ V.

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te kunnen leveren.

Goede vraag

Eerder stoppen met werken

Stop! Stel jezelf eerst een paar goede vragen voordat je besluit eerder te stoppen met werken. Breng je mogelijkheden in kaart.

Prettig werken tot pensioen

Wat je leeftijd ook is, iedereen wil prettig kunnen werken. Gelukkig is er veel mogelijk. Ook tot en met jouw pensioen.

Wat te doen na je pensioen

Weet jij al wat je gaat doen als je met pensioen gaat? Wij hebben veel ervaring met een goede voorbereiding op een fijn pensioen.

Tegemoetkoming kosten

De kans dat je werkgever een pensioencursus voor een deel of zelfs helemaal voor je betaalt, is best groot. Ontdek hoe je daar achter komt.